jueves, febrero 22, 2007

1ª Fiesta Gaucha en el Barcelonés Nord







El Casal ARGENTINO junt amb el Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Badalona ofereixen una roda de premsa per a presentar la primera actuació conjunta de l'associació dels argentins de la comarca i la regidoria de Cultura de Badalona.

El Casal ARGENTINO junto con el Regidor de Cultura ofrecen una rueda de pensa para presenar la primera actuación conjunta de la asociación de los argentinos de la comarca y la regiduría de Cultura de Badalona.
La taula va estar formada d'esquerra a dretes per: Fabiàn Marino (Junta Directiva - mestre asador), Hilda Edith González (Presidenta), sr. Josep Duràn (Regidor de Cultura Ajt de Badalona), Salvador Gazzo (Junta Directiva-tresorer), Carlos Bustamante (director ballet Tujma-Panpa). A més i fora de la foto hi eren presents, Juan Carlos Ibarra (grupo Cono Sur), Isidro Pérez (Hípica Canyet) i Joan Lluis Parra (cantautor català)
La mesa estaba formada de izquierda a derecha por: Fabián Marino (Junta directiva-Maestro asador), Hilda Edith González (Presidenta), sr. Josep Durán (Regidor de Cultrua Ajt Badalona), Salvador Gazzo (Junta Directiva-Tesorero), Carlos Bustamante (director ballet Tujma-Panpa). Además y fuera de la foto estaban presentes, Juan Carlos Ibarra(grupo Cono Sur), Isidro Pérez (Hípica Canyet) i Joan Lluis Parra (Cantautor Catalán).
Van excusar la seva presència per malatia la representante cultural del Consulado Argentino sra Cecilia Rossetto, i Eduardo Díscoli (el gaucho motiu de l'acte que es presenta)
Excusaron su presencia por enfermedad la representante cultural del Consulado Argentino sra. Cecilia Rosseto, y Eduardo Díscoli (el gaucho motivo del acto que se presenta)
Des d'el Casal es va agraïr el recolzament municipal i es van felicitar ells mateixos per haver pogut arribar a aquest creixement i evolució positiva després de quasi 2 anys de treball. El regidor va manifestar que els grups de nouvinguts son moltíssims a la ciutat, però que resalta l'empenta, el nivell i la qualitat que els argentins estan donant a la vitalització del teixit associatiu de la comarca i va fer palés que es comença la col·labortació amb entusiasme i amb vocació de continuitat.
Desde el Casal se agradeció el apoyo municipal y se felicitaron ellos mismos por haber podido llegar a este crecimiento y evolución positiva después de casi 2 años de trabajo. El regidor manifestó que los grupos de recién llegados son muchísimos en la ciudad, pero que resalta el empuje, el nivel y la calidad que los argentinos están dando a la vitalización del tejido asociativo de la comarca y dejó sentado que se comienza la colaboración con entusiasmo y con vocación de continuidad.
Després d'uns temes musicals executats pel l'excel·lent cantautor Joan Lluis Parra es va degustar un ví argentí espirituós i saborós, acompanyat de les típiques empanades criolles.
Después de unos temas musicales ejecutados por el excelente cantautor Joan Lluis Parra se degustó un vino argentino espirituoso y sabroso acompañado de las típicas empanadas criollas.
Un membre del casal va ensenyar els components del típic "recado" i el fre utilitzats pels camperols argentins.
Un miembro del casal enseñó los componentes del típico "recado" y el freno utilizados por los campesinos argentinos.