lunes, marzo 06, 2006

El Casal ARGENTINO de Badalona cumple un año


El Casal Argentino de Badalona va ser fundat el 4 de març de 2005 durant un acte desenvolupat al Centre d'Entitats de Solidaritat Can Pepus i que va comptar amb les importants presències de molts dels argentins residents a Badalona; el recolzament de representants electes de l'Ajuntament tals com la regidora de Relacions Socials i Solidàries, la regidora de la Dona, un regidor de CiU, una representant del Departament de Cultures Populars de la Generalitat de Catalunya i la Secretaria de Cultura del Consolat Argentí de Barcelona. Una seixentena de persones que vàrem gaudir d'un brindis amb ví argentí per festejar la bona nova. Els argentins de Badalona s'uneixen entorn a la cultura pròpia en el marc del respecte a la pròpia dels catalans i badalonins en particular.
El Casal Argentino de Badalona fué fundado el 4 de marzo de 2005 durante un acto desarrollado en el Centro de Entidades de Solidaridad de Can Pepus que contó con las importantes presencias de muchos de los argentinos residentes en la ciudad, y con el apoyo de representantes electos del Ayuntamiento tales como la regidora de Relacions Socials i Solidàries, la regidora de la Dona, un regidor de CiU, una representante del Departament de Cultures Populars de la Generalitat de Catalunya, y la secretaria de Cultura del Consulado Argentino de Barcelona. Unas sesenta personas que disfrutamos de un brindis con vino argentino para festejar la buena nueva.
Los argentinos de Badalona se unen alrededor de la cultura propia en el marco del respeto a la propia de los catalanes y badaloneses en particular.

No hay comentarios.: